Селена Гомес се завърна в Instagram

След 4 години пауза, актрисата и певица е готова да споделя лични моменти от живота си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 януари 2023

Селена Гомес се завърна в Instagram, след като няколко години приложението не присъстваше в телефона ѝ.

Звездата от "Only Murders in the Building" неведнъж е признавала, че разчита на своя асистент за присъствието си в социалните мрежи, тъй като намира случващото се в тях за "неконтролируемо".

Гомес обяви, че се е върнала към платформата, споделяйки серия от три селфита, заснети със собствения ѝ телефон.

"Чакайте, може ли да познаете, че се върнах в Instagram?", гласи описанието под дългоочаквания пост.

През последните седмици звездата започна да публикува все повече и повече снимки, давайки на своите 369 милиона последователи поглед към личния си живот. На 6 януари тя сподели сладък кадър със сестра си Грейси Елиът Тийфи, а дни по-рано и фотографии от новогодишното празненство с приятелите си Никола Пелц Бекъм и Бруклин Бекъм.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-ДОБРИТЕ НОВОГОДИШНИ ВИЗИИ НА ЗВЕЗДИТЕ

След няколко паузи през годините, през 2019 г. Селена официално обяви, че вече не разполага с приложението, тъй като негативните коментари към публикациите ѝ са я накарали да се почуства "депресирана".

Малко по-късно изпълнителката на "Lose You to Love Me" призна пред Vogue, че обикновено изпраща на асистента си снимки и текст, които той да сподели. "Всички винаги ме питат: "Тайно ли си вътре? Лъжеш ли?" и аз винаги казвам: "Нямам причина да лъжа".

Същата година номинираната за "Златен Глобус" каза на WWD 's Beauty Inc., че голямата стъпка значително е подобрила психичното ѝ здраве.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС НЕ Е ВЯРВАЛА В УСПЕХА НА RARE BEAUTY

"Честно казано, просто си казах: "Това е твърде много информация." Това е твърде голяма част от личния ми живот, разпръснат навсякъде и просто чувствах, че не мога да го контролирам. Имах чувството, че мислите ми се виждат окт милиони различни хора по света, които казват добри и лоши неща за тях", каза тя. 

И добави: "Не искам да получавам нищо от това. Нищо от това не ме кара да се чувствам жива. Исках да го изтрия напълно, но екипът ми беше достатъчно умен да ме убеди да не го правя. Но се радвам, че не го направих, защото все пак е прекрасен начин да поддържате връзка с хората."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA