Има ли Селена Гомес нов мъж до себе си?

Изпълнителката на "Calm Down" наскоро обяви, че е готова за връзка.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 януари 2023

Селена Гомес и Андрю Тагарт бяха забелязани да се наслаждават на компанията си в Ню Йорк. 

На снимки, първо публикувани в Page Six, 30-годишната изпълнителка на "Same Old Love" и 33-годишният член на The Chainsmokers играят заедно боулинг в Голямата ябълка.

Източник сподели, че двамата са били облечени в ежедневни дрехи и в компанията на "група" хора, което става ясно и от кадрите на звездата от "Only Murders in the Building".

Още на следващия ден Us Weekly съобщи, че двамата имат "много непринудена и спонтанна" връзка. Запознат коментира пред изданието, че двойката "ходи на боулинг и на кино" и се наслаждава на времето си заедно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС КОМЕНТИРА ИНТЕРВЮТО НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

Последната половинка на Тагарт беше 24-годишната дъщеря на Стив Джобс, Ив, но за кратко. Преди това Андрю имаше едногодишна връзка DJ Шантел Джефрис. Двамата се разделиха през април 2021 г. като обясниха, че са "се разделили приятелски и остават приятели".

Певецът също е бил свързван с модела Мередит Майкълсън и инфлуенсърката Хейли Роу.

"Една от причините, поради които бях наистина щастлива да бъда водещ, е, че съм необвързана", каза Селена по време на встъпителния монолог за Saturday Night Live епизода си през май м.г. "И съм чувала, че SNL е точното място за намиране на момчета."

През ноември тя разкри повече за връзката си с Джъстин Бийбър в документалния филм "Selena Gomez: My Mind & Mе".

"Чувствах се преследвана от минала връзка, от която никой не искаше да се откаже. Но изведнъж просто я преодолях. Вече не ме беше страх. Чувствам, че трябваше да преживея всичко това. Просто мисля, че това трябваше да ми се случи, за да разбера, че в крайна сметка беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA