Джей Ло призна, че е трудно да балансира всичко

"Понякога страдам в мълчание", заяви съвсем откровено суперзвездата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 януари 2023

Дженифър Лопес казва, че понякога наистина "се бори" да балансира между семейството и кариерата.

На премиерата на новия си филм "Shotgun Wedding", актрисата сподели, че животът понякога може да бъде "истинска борба", и дори тя има "съмнения" и изпитва несигурност.

"Как да кажа това? Давам най-доброто от себе си, колкото мога", споделя самата тя пред People. "Не съм човек, който споделя страха си. Не чувствам, че такъв трябва да бъде животът, който живея. Винаги показвам най-доброто от себе си, но аз съм човешко същество като всички останали и понякога страдам мълчаливо."

Дженифър Лопес

И продължи: "Предстои ми албум и съм мислила много за това – например, какви части от себе си споделям с публиката? И какво означава да си артист и да си автентичен. Чувствам, че сякаш има някои неща, които трябва да бъдат казани и споделени, защото както току-що вие се учудихте, и аз чувствам несигурност и страх."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЦЕЛУВА С МАДОНА, НЕ КРИСТИНА АГИЛЕРА

"Истината е, че съм като всеки друг човек. Понякога се боря, понякога се чудя, понякога се съмнявам и съм несигурна", казва Лопес.

Облечена в прозрачна рокля, обсипана със златни кристали, Джей Ло блестеше на червения килим, носейки диамантени обеци и ослепителна усмивка.

Изпълнителката на "On The Floor" сподели, че има още много подготвени проекти за 2023 г., върху които е развълнувана да се съсредоточи.

"Предстоят много неща тази година", разкрива тя. "Нека просто го кажем така. Много споделяне и много артистични неща, които смятам, че ще бъдат като мое изповядване пред хората. И се радвам да го направя. Щастлива съм да го споделя."

Предстоящият албум "This is me... now" бележи нейното завръщане към писането и продуцирането. "Този ​​албум е философия и момент за размисъл. Става въпрос за надеждата, вярата и истинската любов, които никога не умират."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA