Спечелете двоен кинобилет и се присъединете към "Баншите от Инишерин"

Връщаме се към доброто кино с Мартин Макдона, Колин Фарел и Брендън Глийсън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 януари 2023

Фотография: Форум Филм България

Надяваме се, че и вие сте повече от готови, защото е време да се насладим на един от най-добрите, оригинални и награждавани филми на сезона – Баншите от Инишерин.

Баншите от Иниширин

Виртуозният драматург, режисьор и сценарист Мартин Макдона отново се събира с неотразимите Колин Фарел и Брендън Глийсън. И ни отвежда в родната си Ирландия, за да разкаже брилянтна, трагикомична история за приятелството, самотата и човешкия дух.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОВА СА НАЙ-ДЪЛГООЧАКВАНИТЕ ФИЛМИ НА 2023 Г.

Баншите от Иниширин

Действието на лентата се развива на усамотен остров по западното крайбрежие на страната и разказва за двама дългогодишни приятели - Падрик (Фарел) и Колм (Глийсън), чиито отношения се оказват в задънена улица, след като Колм неочаквано решава да ги прекрати. Поразеният Падрик прави неспирни опити да оправи "положението", но това само затвърждава решителността на Колм и когато той отправя отчаян ултиматум, събитията бързо ескалират с шокиращи последици.

Изключително забавен, но едновременно с това и трогателно тъжен, Баншите от Инишерин е истинско бижу, посрещнато с 15-минутни овации на фестивала във Венеция. И ако това не е достатъчно да ви убеди и насочи към кината, сигурни сме, че трите награди "Златен глобус" и деветте номинации за "Оскар" са.

Баншите от Иниширин

Критиката вече определи филма като "просто съвършен", "кинематографично завладяващ" и "майсторски и дълбок". А за да се присъедините с мнение, не пропускайте играта с приятелите ни от Форум Филм България. Може да спечелите двоен кинобилет!

Открийте поста в нашия официален Instagram акаунт, изпълнете условията под него и стискайте палци да изтеглим точно вас в деня на голямата премиера.

Срещаме се с Баншите от Инишерин - от 3 февруари, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA