Кейти Пери и Миранда Кер са приятелки

Всички те са едно голямо щастливо семейство.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 31 януари 2023

Кейти Пери и Миранда Кер са приятелки, въпреки че миналото на едната и настоящето на другата са пряко свързани с Орландо Блум.

38-годишната певица и 39-годишният супермодел минаха по червения килим на ежегодната Гала на изкуствата G'Day USA в Лос Анджелис и позираха заедно пред обективите на фотографите.

Кейти Пери и Орландо Блум

Пери носеше тоалет Zimmerman, съставен от лъскаво бюстие и буфан пола в същия цвят, а Кер заложи на стилна бяла рокля без презрамки. 

Миранда получи наградата за отлични постижения в изкуствата именно от Кейти.

По време на речта си, изпълнителката на "Dark Horse" се пошегува за тяхната семейна динамика, казвайки на публиката: "Някои от вас може да са объркани защо аз връчвам наградата на Миранда. Това по принцип не е част от остарелите разбирания за отношенията между бившите и сегашните съпруги."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЗМЕТИЧНАТА РУТИНА НА МИРАНДА КЕР

"И да, повечето медии биха искали да ни видят да се борим в калта, но ние сме тук, за да приветстваме любовта, защото Миранда е любов", продължи тя. "И както много от вас знаят, любовта идва чрез много семейни срещи."

Кейти Пери

"Толкова съм благодарна за нашето модерно семейство. Сякаш получих още една сестра, с която обикновено съм в личен чат, встрани от основния семеен чат и съм съгласна с нея", заключи певицата.

Миранда Кер

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ НЯМАТ НУЖДА ОТ ДЕТЕГЛЕДАЧКА

Кейти и Орландо са сгодени от 2019 г. насам, а напоследък май получихме поредица неформални потвърждения, че са си казали заветното "да". Двамата отглеждат дъщеря си Дейзи Дав, а Блум споделя грижите за 11-годишния Флин, който има от брака си с Миранда.

Появявайки се на корицата на LVR, самата тя коментира открито връзката със сегашната половинка на своя бивш. "Обожавам Кейти и съм благодарна, че Орландо намери някого, с когото е щастлив. Когато се разделихме, най-важното нещо, което решихме, е да действаме в най-добрия интерес на детето. Ще бъдем семейство, каквото и да става."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA