Флорънс Пю има нов мъж до себе си

След като връзката ѝ с актьора и режисьор Зак Браф беше обект на медийно внимание толкова много време, актрисата явно е продължила напред.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 февруари 2023

Флорънс Пю беше видяна да се държи за ръка с Чарли Гуч на Свети Валентин след раздялата ѝ със Зак Браф.

27-годишната Пю беше забелязана по улиците на Лондон, държейки се за ръка с Чарли Гуч на деня на Свети Валентин, според PageSix. Двамата се смееха и се прегръщаха докато бяха в лятната градина на ресторант, а след това се разходиха из града.

Преди него, актрисата се срещаше с актьюра и режисьор Зак Браф. Двойката беше заедно от 2019 г. до 2022 г., когато тя разкри в интервю за Harper's BAZAAR, че тя и 47-годишният Браф са се разделили без много шум.

„Опитахме се да се разделим без светът да разбере, защото така или иначе това беше връзка, за която всеки имаше мнение.", каза Флорънс през август.

„Просто почувствахме, че тази раздяла наистина ще ни помогне. Уморихме се да чуваме милиони хора да ни казват колко биха били щастливи, ако не сме заедно.", добави тя. „Така че го направихме... Но автоматично усещам буцата в гърлото си, когато говоря за това."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФЛОРЪНС ПЮ ЗА МАЛКО ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ КАРИЕРАТА СИ

Актрисата разказа повече за връзката им, тъй като в момента работят заедно по предстоящия ѝ филм "A Good Person" в зимния брой на Vogue.

„Представяха си ме с някой по-млад и да е ​​блокбъстър звезда.", каза тя. „Мисля, че такава връзка се търси в Холивуд, но това е толкова изкривено, защото е идеална за клюкарските сайтове и за хората е вълнуващо да наблюдават такъв тип двойка. А моята връзка не беше такава и това беше проблемът."

Vogue също разговаря с Браф и той похвали бившата си приятелка, казвайки: „Просто мисля, че тя е една от най-великите актриси на своето поколение. Тя е просто магнетична. Не можеш да откъснеш очи от нея."

„И не става въпрос само за нейната красота или само за нейните актьорски способности, става въпрос за онова магическо нещо, което надхвърля екрана. Искам да гледам всичко, което прави тя.", каза той тогава.

Дори след раздялата си двамата показа, че все още са в приятелски отношения, когато Зак ѝ пожела честит рожден ден през януари, наричайки я „легенда" в Instagram историята си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA