Двойка ли са Кендал Дженър и Bad Bunny?

Двамата са видени да танцуват заедно в клуб в Лос Анджелис, а след това са вечеряли заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 февруари 2023

Кендaл Дженър и Bad Bunny са видени да сa интимни в клуб в Лос Анджелис.

Традиционно по понеделнишки, най-голямата новина от уикенда е, че супермоделът и певеца са били видени да танцуват заедно и дори да се целуват на парти в Лос Анджелис.

Друг присъстващ на партито казва: „Тази неомъжена и доста известна сестра на Кардашиян беше видяна да се целува с Bad Bunny в един частен клуб в Ел Ей снощи."

Докато отначало не беше сигурно, че тази въпросна сестра е Дженър, малко по-късно самите DeuxMoi разкриха самоличността на модела, заявявайки: „Вече е ясно, че това са били Кендал Дженър и Bad bunny. Има свидетели, които са я видели в клуба."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ИСКА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ИНТЕРИОР И ДА ИМА РАНЧО

На следващата вечер двамата са били видени да излизат от един и същ ресторант в Бевърли Хилс. Двамата са напуснали заведението от различни изходи, но малко по-късно се разбира, че Джъстин и Хейли Бийбър също са били забелязани в ресторанта, което значи, че може би срещата е била двойна, според Pagesix.

От тогава информацията набързо обиколи всички социални медии, но за съжаление феновете на Бенито не са особено доволни от новината.

Звездата от семейство Кардашиян е необвързана от ноември миналата година, когато тя и приятелят ѝ от НБА, Девин Букър, се разделиха

Тогава източник каза, че „и двамата имат невероятно натоварени графици в момента заради кариерите си и са решили те да са приоритет за тях. Въпреки това изпитват много любов и уважение един към друг и си желаят всичко най-добро."

Междувременно Bad Bunny беше във връзка с Габриела Берлингери. Двамата са заедно от 2017 г., но наскоро имаше спекулации, че са се разделили.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA