Марк Уолбърг продаде имението си, за да преследва мечтите си

Актьорът и семейството му се местят от Калифорния в Невада, за да имат по-спокоен живот.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 февруари 2023

Марк Уолбърг продаде имението в Лос Анджелис, за да преследва мечтите си в Невада.

Домът, който е почти 3 000 кв. м., е разположен в ексклузивния затворен комплекс North Beverly Park в Лос Анджелис. След почти една година, в която беше на пазара, имотът е продаден за 55 милиона долара, според MLS.

Имението е с 12 спални и 20 бани. Toй беше обявен за продажба през април миналата година и беше седмият по големина имот на пазара в окръг Лос Анджелис тогава.

имение

Въпреки, че 55 милиона долара ни се струват доста, първоначално имотът е обявен за 87,5 милиона долара и е първият толкова скъп имот в Ел Ей.

51-годишният Уолбърг купи имота за 8,25 милиона долара през 2009 г. и завърши освежаването му 2014 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ МОС Е БИЛА "УЯЗВИМА И УПЛАШЕНА" ОТ МАРК УОЛБЪРГ

Имотът в стил шато е проектиран от архитект Ричард Ландри, който е работил и по бившия дом на Том Брейди и Жизел Бюндхен в Брентуд, който сега е собственост на Dr. Dre.

Имението разполага с двуетажно входно фоайе, включващо красиво стълбище, заедно с няколко официални и всекидневни трапезарии. Основният апартамент разполага с камина, самостоятелен балкон и двойни бани и дрешници.

имот

На основното ниво има двуетажна библиотека с дървена ламперия и камина. Гурме кухнята е оборудвана с два острова, къ които има отделна подготвителна кухня.

Домът включва домашно кино, професионална фитнес зала и изба за вино и пури.

Навън могат да се видят голф игрище, голф тренировъчно игрище, тенис игрище, басейн като пещера, скейт парк и къща за гости.

Решението да продаде имота си идва, когато Марк и семейството му са решили да се отдалечат от Холивуд.

имот

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН СЪЖАЛЯВА ЗА СИЛИКОНА В ГЪРДИТЕ СИ

През октомври актьорът каза, че той и семейството му са заменили Калифорния с Невада като заяви, че се надява да „построи тук най-модерното студио и да превърне Невада в Холивуд 2.0".

„Искам да мога да работя от вкъщи", добави и сподели, че „се е преместил в Калифорния преди много години, за да се занимава с актьорство" и е „направил само няколко филма през цялото време, докато бях там".

„За да мога да осигуря на децата си по-добър живот и да следвам и преследвам мечтите си – независимо дали дъщеря ми иска да се занимава с конна езда, синът ми да е баскетболист, по-малкият ми син да е голфър – това имаше много повече смисъл за нас.”, каза звездата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA