Дара Екимова и Тино са музикален тандем в "Недей да ме будиш"

Третият сингъл от дебютното EP на певицата оживява в магична визуализация, която напомня на късометражен филм.

Фотография: Вирджиния Рекърдс

Кариерата ѝ се движи стремглаво нагоре. Всяка нейна песен дава знак за таланта и потенциала ѝ - не само на артист, но и на автор. Дара Екимова няма време за губене.

Дара Екимова

След успеха на "После ще му мислиш", тя е готова с видеореализацията на нов сингъл от първото си EP - "Недей да ме будиш".

За едноименната песен Дара обединява сили с притежателя на един от най-интересните мъжки гласове у нас – Тино. По създаването на музиката и текста изпълнителите работят заедно, а за аранжимента си партнират с Искрен Тончев (Искрата).

Тино

Дара Екимова

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЕТАТА СТИХИЯ? О, КАЗВА СЕ ДАРА ЕКИМОВА

"Недей да ме будиш" е песен за невъзможното. Разказва за двама души, които не могат да намерят общ път в реалността и затова го търсят в съня си", споделя Тино.

Тино

По идеята и реализацията на видеото двамата работят с креативното дуо The Trackers, екипа на "Вирджиния Рекърдс", Иван Димитров (Torex) и оператора Виктор Милушев, а визуализацията наистина напомня на късометражен филм.

"Видеото към "Недей да ме будиш" е завършващият елемент към една много чувствена и силна песен. Щастлива съм, че осъществихме този проект заедно с Тино", казва самата Дара.

Дара Екимова

"Недей да ме будиш" е във всички стрийминг платформи и официалния YouTube канал на Дара Екимова.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA