Защо е имало кризисен екип на тазгодишните награди "Оскар"?

Явно случилото се между Уил Смит и Крис Рок ще преследва филмовата индустрия дълго време.

След миналогодишната ситуация с Уил Смит и Крис Рок, този път церемонията по връчването на наградите "Оскар" е разполагала с кризисен екип.

Главният изпълнителен директор на Академията - Бил Крамър потвърди пред Time, че са стигнали до въпросното решение, след като "никога досега не са имали" подобно звено, но и не искат повторение на случката с шамара.

уил смит

"Разиграхме много различни сценарии, така че се надяваме, че ще бъдем подготвени за всичко, което може да се случи и за нещата, които дори не очакваме да се случат", споделя той неотдавна. "След случилото се миналата година, отворихме умовете си за много неща, които могат да се случат на Оскарите, но екипите за кризисна комуникация ще ни позволяват да се справим."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖИМИ КИМЪЛ СЪЩО КОМЕНТИРА СИТУАЦИЯТА С УИЛ СМИТ И КРИС РОК

"Да се надяваме, че нищо няма да се случи и никога няма да се наложи да го използваме, но вече сме подготвени за такива моменти, в които можем да реагираме наистина много бързо."

джими кимъл

Още след въпросния момент, дефинирал шоуто през 2022 г., екипът на Академията пусна официално изявление, в което уточни, че е липсвало "адекватно внимание" по време на телевизионното излъчване.

"И съжаляваме за това. Това беше възможност да дадем пример на нашите гости, на зрителите, на нашите екипи, но не успяхме. Бяхме тотоално неподготвени за безпрецедентното", коментира още Крамър.

За щастие, не се е стигнало до активизиране на въпросния екип.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA