Ева Лонгория няма търпение за режисьорския си дебют

Звездата от "Отчаяни съпруги" ще разкаже историята на марка за милиарди долари, но далеч не само това.

Ева Лонгория ще направи режисьорски дебют с филма "Flamin' Hot".

"Дори нямам думи. Толкова съм емоционална. Трудно е да се даде интервю", споделя звездата от "Отчаяни съпруги" пред People на премиерата в Остин, Тексас. "Това е моят роден щат и фактът, че "Flamin' Hot" е за мексикански американец, който е герой в нашето общество, а аз мога да пренеса историята му на големия екран – за мен е чест и е повече от вълнуващо."

Проектът проследява истинската история на Ричард Монтанес (изигран от Джеси Гарсия) - портиер, който използва своите корени, за да стане маркетинг специалист и донесе на бял свят Flamin' Hot Cheetos.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗА ЕВА ЛОНГОРИЯ ВСЕКИ ПЪТ ВОДИ ДО МЕКСИКО

Още през януари Лонгория уточни, че не е имала за цел да направи игрален филм.

"Тези ​​сценарий и история намериха път към мен и сърцето ми, и реших, че трябва да ги разкажа. Имам интерес към всички теми, които изследваме във филма - аутсайдерите, целта към богатство, нещастията и преодоляването на препятствия", казва тя. "Помислих, че това са темите, които искам да изследвам и това е историята, чрез която искам да ги разкажа."

ева лонгория

"Бях притеснена от отговорността да създам наистина страхотен филм във всички аспекти", добавя Лонгория.

"Това е историята на Ричард Монтанес, който случайно има пръст в създаването на закуска номер 1 в света. Никой не познава този пазар по-добре от Ричард. Той е по-известен като кръстника на латиноамериканския маркетинг, отколкото като създателя на Flamin' Hot Cheetos, защото беше първият човек, който каза: "Хора, трябва да действаме по различен начин към различните култури, към испанците, към афроамериканците, азиатците, американците. Всеки се обръща по различен начин към различни неща. И беше прав."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA