Линдзи Лоън е бременна с първото си дете

Звездата от "Гадни момичета" обяви щастливата новина със сладък пост в Instagram.

Линдзи Лоън ще става майка!

Звездата от "Гадни момичета" обяви щастливата новина в официалния си Instagram акаунт, споделяйки кадър на бяла бебешка дрешка с надпис "Очаквайте скоро".

"Ние сме благословени и развълнувани!", гласи описанието под поста на Линдзи.

Това ще е първо дете за нея и бизнесмена Бадер Шамас, с когото потвърдиха брака си през юли миналата година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИНДЗИ ЛОЪН Е ЛУДО ВЛЮБЕНА В СЪПРУГА СИ

"Аз съм най-щастливата жена на света. Ти ме намери и знаеше, че и аз търся щастие и благодат. Всичко това ни се случи и на двамата, едновременно. Изумена съм, че ти си моят съпруг. Моят живот и моето всичко. Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден."

Двамата направиха своя дебют като двойка на червения килим през ноември миналата година, когато Лоън се завърна към актьорството с "Falling for Christmas" за Netflix.

Това беше първото холивудско събитие на актрисата от години и тя изглеждаше зашеметяващо в полупрозрачна рокля Valentino с дълги ръкави, бродирани бели цветя и златни мъниста. Половинката ѝ заложи на класически черен костюм с бяла риза и без вратовръзка.

След като през април м.г. Линдзи даде началото на своя подкаст "The Lohdown" и потвърди, че е подписала договор за участие в два проекта на стрийминг платформата, категорично можем да заявим, че тепърва ще има много поводи да говорим за нея.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA