Ели Голдинг ни предизвиква да обичаме живота в "Higher Than Heaven"

Нужни са само няколко секунди, за да разберете, че всеки сингъл в траклиста е манифест на щастието.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 април 2023

Фотография: Animato Music/UMG

Ели Голдинг се завръща с петия си студиен албум "Higher Than Heaven", в който централно място заемат нейните зашеметяващи вокали.

Енергичният поп проект е посветен на философията, че е добре да се наслаждаваме на живота и да обичаме страстно, дори когато обстоятелствата ни дърпат към другата посока.

Траклистът на албума включва хитовете "By the End of the Night", "Easy Lover", "Let It Die" и "Like a Savior", а в творческия процес участват някои от най-добрите автори и продуценти днес - Грег Кърстин, Джеси Шаткин, Koz и Андрю Уелс, работили с имена като Елтън Джон, Дуа Липа и Мадона.

"Толкова се радвам, че най-накрая мога да споделя новата си музика със
света. "Higher Than Heaven" не е направен на базата на лични преживявания и беше толкова освежаващо да не преминавам отново през всичко, което ми се е случило", споделя самата Ели. "Надявам се всеки да вземе нещо положително от "Higher Than Heaven" - искам, докато слушат този албум, хората да танцуват и да се влюбят един в друг, в живота и в самите себе си."

Ели Голдинг

По-рано тази година Голдинг отново се качи на сцената на лондонската зала KOKO в Камдън, а през есента тръгва на европейско турне, което ще започне на 16 октомври в Дъблин.

Ако оставим настрана невероятната ѝ музикална кариера, изпълнителката на "Love Me Like You Do" непрекъснато използва платформата си, за да ангажира младите хора с проблемите на днешния свят. Самата тя бе избрана за тазгодишния носител на наградата TIME100 Impact Award, а скоро след това обяви, че е и представител на WWF.

Питаме, има ли начин да не сме влюбени в нея? Отговорът: Няма. По-дългият отговор: Не, няма.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA