Джони Деп съжалява, че отказал да се снима в "Бандата на Оушън"

Джордж Клуни разкри още пикантерии покрай заснемането на поредицата.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 април 2023

Фотография: Profimedia

Джони Деп е мега звезда, участвала в най-култовите филми в последните десетилетия, но дори той съжалява, че е изпуснал някои роли.

Става въпрос за любимата на мнозина криминална комедия на Стивън Содърбърг от 2001 г. "Бандата на Оушън".

По време на филмовия фестивал TCM Classic Film Festival 2023 звездата в поредицата - Джордж Клуни, издаде някои тайни от кухнята. "Някои много известни хора ни казаха да се разкараме. Марк Уолбърг и Джони Деп, например. Имаше и други. Сега съжаляват", разкри Клуни. Двамата са преговаряли за ролята на Линус, която в крайна сметка е поверена на Мат Деймън.

Бандата на оушън

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ЖИВЕЕ ЩАСТЛИВО И СПОКОЙНО ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Въпреки техния отказ, "Бандата на Оушън" се превръща в един от най-успешните франчайзи, благодарение на другите актьори - Джордж Клуни, Брад Пит, Мат Деймън, Джулия Робъртс, Дон Чийдъл и много други. Поредицата спечели одобрението на критиците и събра 450 милиона долара в световния боксофис.

Успехът на първия филм доведе до две продължения с оригиналния актьорски състав, "Бандата на Оушън 2" от 2004 г. и "Бандата на Оушън 3" от 2007 г., плюс спиноф с изцяло женско присъствие - "Бандитките на Оушън" от 2018 г. със Сандра Бълок и Кейт Бланшет.

В момента от Warner Bros. водят преговори за продължение на поредицата, в която ще вземат участие Марго Роби и Райън Гослинг. Блондинката дори е готова да продуцира филма с нейната продуцентска къща Lucky Chap.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA