Оказва се, че инфлуенсърите лъжат за присъствието си на Coachella

Сякаш драмата около ежегодния музикален фестивал никога не е била толкова сериозна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2023

Фотография: Profimedia

По стара неписана традиция, някъде около средата на април целият холивудски елит се насочва към пустинята на Калифорния. И докато ефимерността на бохо стила залива feed-а ни, докато Кендал Дженър се целува с Bad Bunny, докато Камила Кабейо и Шон Мендес възобновяват романса си, там се случва Coachella.

Оказва се обаче, че е възможно истината да бъде доста далеч от реалността. Social media сензацията Лорън Грей директно заяви, че много инфлуенсъри подправят присъствието си на ежегодния музикален фестивал. С други думи, наемат Airbnb в близост до локацията, избират най-подходящите аутфити и буквално се преструват, че са получили покана за може би третото най-важно светско събитие - след Оскарите и Met Gala.

@lorengray

here to validate ur fomo 🤞🏼😽💌

♬ Rodeo (Remix) - Lah Pat & Flo Milli

"Не съм видяла някой да говори за това, но мисля, че е забавно и трябва да го споделя, тъй като става дума за Coachella. Coachella е нещо като Олимпийски игри за инфлуенсъри, нали? Мястото, на което да бъдеш", споделя тя в TikTok видео. "Но повечето инфлуенсъри дори не присъстват на Coachella. Отиват в пустинята. Вземат Airbnb, нощуват с някого, приготвят тоалетите, грима и косата си. Публикуват Coachella ден 1, Coachella ден 2, но не са на фестивала. Нямат гривни. Просто влачат малките си за***ци, за да правят снимки за Instagram, видеа за TikTok, все тая. После се връщат обратно, и готово."

И докато ние се чудим дали случващото се в онлайн пространството може да стигне чак такова ниво, Лорън завърши с вдъхновяващо послание към последователите си.

"Така че ако се чувствате отегчени или тъжни, защото не сте на Coachella, знайте, че много от тези хора също не са. Много често срещано явление е и мислех, че останалите го знаят, но никой не говореше по въпроса."

Всъщност тази година изненадите и скандалните разкрития около фестивала буквално не спират.

Преди броени дни стана ясно, че Frank Ocean няма да се завърне за втория уикенд, след като изпълнението му от първия не успя да отговори на очакванията. Хиляди потребители онлайн споделиха видеа от закриващия сет - някои заявиха, че енергията не е била "на ниво", други останаха разочаровани от липсата на обещаното грандиозно шоу, трети коментираха неговата адекватност.

Впоследствие екипът на музиканта излезе с официално изявление, от което става ясно, че отказът е по докторска препоръка, тъй като има "фрактури и изкълчване" на левия крак.

Под светлината на прожекторите попадна и Latto, която се оказа обвинена в неуспешна употреба на Photoshop.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ОБЛИЧАТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА COACHELLA?

Голяма част от всички над 10 милиона последователи на певицата забелязаха размазани и разтеглени силуети в нейния пост, включващ кадри на публиката.

"Никога не съм го правила", коментира тя в Instagram Story, уточнявайки, че е разтегнала снимката, за да "осигури" swipe и по-голям обхват върху снимката с феновете. "Очевидно се обърка и не я използвах, но без да искам споделих грешния вариант в Twitter."

Номинираната за "Грами" сензация заяви, че не желае да подхранва разговорите и завърши с призив - "Next". Какви ли изненади ще изплуват на повърхността тази седмица?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA