Адел се разплака заради развода си

Певицата е звездният гост в последното предаване на Джеймс Кордън.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 април 2023

Фотография: Profimedia

Разводът е изключително трудна крачка за всеки, и звезди като Адел не са изключение от правилото.

Изпълнителката на "Hello" ще участва във "Final Carpool Karaoke Ever", което предстои видим в последния епизод от шоуто на Джеймс Кордън на 27 април.

В колата певицата разказа със сълзи на очи за трудностите покрай развода с бащата на детето си - Саймън Конеки. Оказва се, че именно Кордън и семейството му са помогнали на Адел и Анджело да се съвземат в този момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ОБИЧА РИЧ ПОЛ, НО ОБИЧА И ОНЛАЙН ШОПИНГА

"Беше първата година, в която чувствах, че трябва да се държа отговорно за това, че вече съм възрастен. Когато напуснах Саймън. Но ти, Джулс и децата бяхте толкова грижовни към мен и Анджело. Спомням си, че правеше всичко с такова чувство за хумор. Щеше да кажеш "Успех с това" за всичко, което преследвах. Винаги си насреща за да ми дадеш съвет", споделя певицата.

Това накара самият Джеймс да се просълзи, тъй като след края на шоуто със семейството му напускат Лос Анджелис и се връщат в родната Англия. "Порази ме, което направи за мен. Обичам те. Прекарахме най-хубавите моменти тук. Нашето приятелство и приятелството на нашите семейства няма нищо общо с разстоянието", допълни Кордън.

"Ти си най-добрият ми приятел в целия свят. Толкова много ще ми липсваш", споделя Адел накрая, отново със сълзи на очи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA