Били Айлиш се раздели с приятеля си

Ася Иванова
Ася Иванова 18 май 2023

Фотография: Profimedia

Всички си отдъхнаха, когато Били Айлиш изглежда беше намерила любовта в лицето на Джеси Ръдърфорд и двамата изглеждаха повече от щастливи.

След по-малко от година обаче, двойката обяви края на връзката си. "Можем да потвърдим, че Били и Джеси се разделиха приятелски и останаха добри приятели", каза представителят на певицата.

За последно двойката бе забелязана заедно по време на музикалния фестивал Coachella през април. На всички им е направило впечатление, че 21-годишната Айлиш и 31-годишният Ръдърфорд са се държали доста сдържано в Индио, Калифорния. Това провокира слухове за проблеми в рая на двойката, които като че ли се потвърдиха на червения килим на Met Gala. На модното събитие Били се появи сама, облечена доста секси - в прозрачна рокля, проектирана от Simone Rocha.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ ВЕЧЕ НЕ СЕ СРАМУВА ОТ ТЯЛОТО СИ

били айлиш и джеси ръдърфорд

По-късно същата вечер Айлиш беше видяна да е доста близка с актрисата от Love, Victor - Ава Капри. Представителят на пеицата обаче отбеляза, че между двете няма нищо повече от приятелство. 

За любовните отношения между Айлиш и Ръдърфорд за първи път се заговори през октомври 2022 г., а двойката потвърди спекулациите със снимка в Instagram на 1 ноември. След това музикантите направиха своя дебют на червения килим в увити в одеяла Gucci на LACMA Art + Film Gala по-късно същия месец.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ ГОВОРИ ЗА НЯКОИ НЕЩА ОТ МИНАЛОТО СИ

били айлиш и джеси ръдърфорд

"Наистина е страхотно и съм толкова развълнувана и щастлива от това. Успях да стигна до момент в живота си, в който имам до себе си най-готиния жив човек. Благодаря ти, Джеси Ръдърфорд, за всичко!", призна тогава тя. Айлиш разкри още, че се чувства изключително "вдъхновена, но и той е вдъхновен от мен".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA