Приказният свят на "Малката русалка" оживява със страхотни награди

Историята на Ариел оживява на голям екран във впечатляващата игрална адаптация на Disney.

Фотография: Форум Филм България

Знаете как има филми, които публиката очаква и филми, които публиката ОЧАКВА. Малката русалка определено е от вторите.

Под вещото ръководство на номинирания за "Оскар" Роб Маршал, историята на Ариел оживява на голям екран в изключително впечатляваща игрална версия, която е не по-малко амбициозна от едноименния анимационен филм, дал начало на най-успешния период в историята на Disney.

Малката русалка

Малката русалка

Въпреки че мненията бяха многопосочни от самото начало, в главните роли влизат страхотната Хали Бейли, Джона Хауър-Кинг, който изиграва принц Ерик, Мелиса Маккарти, която е страховитата Урсула, и Хавиер Бардем - величественият цар Тритон.

Разбира се, адаптацията ще се хареса изключително много на малките зрители, а за всички нас е чудесен повод да си припомним детството и историята на Ариел, която губи гласа си в името на любовта, но не спира да я преследва до щастливия край.

Малката русалка

И понеже всяка дългоочаквана премиера заслужава да бъде отбелязана, GRAZIA и Форум Филм България ще изненадат трима от вас с оригинални награди от филма - комплект от книжка за оцветяване и чанта, тефтер или раница.

Малката русалка

За да се включите в играта, достатъчно е да откриете тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт и да изпълнете условията под него. Крайният срок за участие е 10:00 ч. на 2 юни, а ракът Себастиан и чайката Скатъл ще изтеглят големите победители след 12:00 ч. в рамките на същия ден.

Гмурваме се дълбоко във вълшебния свят на Малката русалка - само в кината на 2D, 3D и 4DX. Дублиран и субтитриран.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA