Амбър Хърд се завръща на фестивала в Таормина

Актрисата ще представи първия си филм, след скандалното дело с Джони Деп.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 юни 2023

Фотография: Profimedia

Амбър Хърд се завръща на големия екран, след скандалното дело с бившия й съпруг Джони Деп, което приключи преди година.

Очаква се съвсем скоро актрисата да представи новия си филм, трилърът "In the Fire". Това ще стане по време на 69-ия филмов фестивал в Таормина, Сицилия. Хърд ще придружи режисьора на лентата Конър Алин и колегата си Едуардо Нориего на червения килим, който ще бъде опънат на 24 юни.

В "In the Fire", чието главно действие се развива през 1899 г., Хърд влиза в главната роля. Тя ще се превъплъти в ролята на психиатър, който пътува до Колумбия, за да се погрижи за дете, което страда от психоза и демонично обладаване.

амбър хърд

Интересен факт е, че в Таормина ще бъде и италианската премиера на лентата с участие на Джони Деп "Жана дю Бари". И макар мнозина да очакват с нетърпение да видят дали скандалната двойка ще се засече на червения килим и какви ще са реакциите им, Деп предвидливо ще пропусне събитието, тъй като точно тогава той има концерт в Мюнхен, Германия с бандата си Hollywood Vampires.

"In the Fire" не е единственият филм, който ще видим с участието на Хърд. Тя ще се появи и в "Аквамен и изгубеното кралство", макар феновете на сагата да призоваха отмяна на участието на актрисата в лентата. Тя обаче вече беше завършена, а екипът на филма, сред които колегата й Джейсън Момоа и режисьорът Джеймс Уан, застанаха на нейна страна.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA