Григор Димитров и Мадалина Генеа с общи кадри от Лондон

Двойката не спира да засвидетелства любовта си.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 юни 2023

Фотография: Instagram

Григор Димитров и Мадалина Генеа се носят на крилете на любовта и не спират да засвидетелстват чувствата си в социалните мрежи.

Двамата в момента са в Лондон, Англия, където българинът се подготвя за предстоящото издание на Уимбълдън, което стартира на 3 юли.

Двойката най-сетне сподели общи кадри и видео, в които не спират да се целуват. "Първа визита на Уимбълдън", написа брюнетката към снимка в Instagram, която по-късно бе споделена и от българина. Във видео, което Мадалина пусна в своето story, двамата с Григор не спират да се целуват. "Чакаме автобуса", пише румънката.

григор димитров мадалина генеа

Откакто признаха, че са заедно Мадалина и Григор не спират с обясненията в любов. След като споделиха интимни кадри от любопитна фотосесия, двойката на няколко пъти пуска снимки, в които обяснява дълбочината на чувствата си. Генеа дори загатна, че двамата са заедно от няколко години, което предизвика реакциите на бившата половинка на българина - Лолина Османова. Григор и руската милиардерка се разделиха миналата есен, но според изказванията на Мадалина, той е бил едновременно и с двете.

"Да, всички правим грешки с мъжете, попадаме на предател, на неподходящ, на човек, който никога не е бил за нас, но е важно да не гледаме на всички мъже така. Това, че един ще се окаже боклук, не означава, че следващият, няма да е бисер", заяви наскоро Лолита.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA