Оливия Уайлд още не е забравила Хари Стайлс

Актрисата показа, че е в добри отношения с роднините на бившия си любим.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 юни 2023

Фотография: Profimedia

Когато любовта свърши, често двойките правят всичко възможно, за да заличат другия от живота си. Не такъв е случаят с Оливия Уайлд и Хари Стайлс. Актрисата продължава да подкрепя бившия си приятел и не се притеснява да покаже това пред света. Очевидно е в близки отношения и с неговите роднини.

Тя предприе едно на пръв поглед елементарно действие, което показва много. Оливия натисна "харесвам" на видео на Хари в социалната мрежа Instagram, на което той изпълнява соло на "What Makes You Beautiful" на One Direction. Клипът от изпълнението е от последния му концерт Love on Tour на лондонския стадион "Уембли" и е споделено от сестрата на Хари, Джема Стайлс. "Боже, този концерт е толкова забавен. Толкова се гордея с теб, @harrystyles. Каква привилегия е да те видя да изпитваш такова щастие, докато правиш това, което обичаш".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА МЕЖДУ ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ И ХААРИ СТАЙЛС

оливия уайлд и хари стайлс

Лайкът на Оливия идва седем месеца след като стана ясно, че Уайлд и Стайлс са се разделили. Двойката, която започна да излиза по време на снимките на филма Don't Worry Darling, беше заедно около две години, преди да сложи край миналия ноември.

По време на връзката си, 39-годишната Оливия и 29-годишният Хари категорично отказваха да коментират отношенията си и пазеха всички подробности от романса си в тайна. "Няма да казвам нищо, защото никога не съм виждала една връзка да просперира от това, че е станала публична", каза тогава Оливия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA