Мадона бе изписана от болницата

Певицата беше в интензивно отделение, след като изпаднала в безпомощно състояние.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 юни 2023

Кралицата на попа Мадона вече се чувства по-добре и е била изписана от болницата в Ню Йорк.

В момента звездата се лекува у дома. "Здравето й се подобрява, но тя продължава да е под медицински грижи", написа нейният мениджър Гай Осеари. Певицата е била откарана с частна линейка до дома си в Ню Йорк, а нейни близки уверяват, че тя вече е много по-добре. 

Вчера стана ясно, че Мадона е била открита в безпомощно състояние в дома си и откарана по спешност в болница. Наложило се да бъде интубирана, а цялото й семейство бе забелязано в Ню Йорк. Тогава накара феновете да се обезпокоят сериозно за здравето на звездата. Осеари сподели, че 64-годишната певица е развила сериозна бактериална инфекция, която е довела до "няколкодневен престой в интензивното отделение".

Мадона

Заради здравословното си състояние тя отложи световното си турне, което обяви в началото на годината. То трябваше да бъде отбелязване на 40-годишнината от сингъла "Holiday", който я направи звезда.

Новината за влошеното й здраве сериозно притесни и нейните приятели сред звездите. Актрисите Розана Аркет и Гуендолин Кристи, както и рапъра The Weeknd изпратиха своите благопожелания към певицата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA