Почина внукът на Робърт Де Ниро

Актьорът все още не е коментирал разтърсващата новина.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 юли 2023

Малко след като стана баща за седми път, легендарният актьор Робърт де Ниро научи разтърсващата новина, че е загубил внука си Леандро де Ниро Родригес.

19-годишното момче е син на дъщерята на звездата, актрисата Дрена де Ниро. Самата опечалена майка потвърди загубата със сърцераздирателно съобщение от 2 юли в социалните медии. 

Дрена, която е осиновена дъщеря на Де Ниро от неговата бивша половинка Даян Абът, написа, че е починало нейното "скъпо момче". 

Дрена Де Ниро Леандро

"Моят красив сладък ангел. Нямам думи, с които да опиша колко те заобичах от момента, в който те почувствах в корема си", пише тя под снимка на Леандро в Instagram. "Ти беше моята радост, сърцето ми и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Иска ми се да бях с теб точно сега. Иска ми се да бях с теб. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ме накара да почувствам, като станах твоя майка."

51-годишната актриса, която дели Леандро с неговия баща, художника Карлос Маре, продължи в съобщение: "Ти беше толкова дълбоко обичан и ценен и ми се искаше тази любов да те спаси. Толкова съжалявам, моя бебе."

До момента нито неговият баща, нитосамият Робърт де Ниро за коментирали новината за смъртта на обичния Леандро.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA