Стана ясна причината за смъртта на внука на Робърт де Ниро

Опечаленият дядо с изявление към медиите.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 юли 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/drenadeniro

Светът на Робърт де Ниро и неговото семейство бе разтърсено от новината за смъртта на внука му Леандро през уикенда. Вече бе обявена и причината за нея.

19-годишното момче е починало от прием на свръхдоза наркотици. Неговата майка разкрива, че Леандро е приел свръхдоза фентанил. 51-годишната Дрена заявява в сряда в своя Instagram, че  някой е продал на любимия й син Леандро замърсени наркотици. "Някой му е продал хапчета с фентанил, за които е знаел, че са подправени, но въпреки това му ги е продал", казва съкрушената майка. Дрена де Ниро дава повече яснота за смъртта на обичното си дете в отговор на коментатор, който я попита как е починал синът й.

робърт де ниро внук

19-годишният Леандро е бил намерен мъртъв в апартамент в Долен Манхатън, където е бил на гости. Полицаите са получили сигнал от приятел на младежа. Когато пристигнали на място, полицаите открили тялото на Леандро отпуснато върху стол, а до него имало наркотици, сред които кокаин и хапчета с неясен произход. Те са иззети като докаателство и се очаква официалните резултати да бъдат оповестени до дни. Разследващите споделят, че Леандро е обичал да живее "на ръба". Той е имал сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, които приемал до зори.

робърт де ниро внук

Междувременно разтърсеният дядо, актьорът Робърт де Ниро наруши мълчанието. Той заяви, че е "дълбоко разстроен" от новината за внезапната смърт на любимия си внук. "Изключително сме благодарни за съболезнованията ви. Молим да ни бъде предоставено уединение, за да скърбим за загубата на Лео", заяви Де Ниро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA