Започна разследване срещу жената до Ален Делон

Френският актьор с писмено искане Хироми Ролен да напусне дома им.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 юли 2023

Фотография: Profimedia

Преди дни всички останаха шокирани от твърденията на децата на Ален Делон, че той е бил подложен на психически и физически тормоз от страна на жената до него. Сега започна разследване срещу 66-годишната Хироми Ролен, а самият Делон е подал жалба с искането тя да напусне дома му.

Анушка, Ален-Фабиен и Антони Делон разкриват, че Ролен се е настанила при френския актьор, докато той се възстановява от получения през 2019 г. инсулт. Сега децата му твърдят, че тя си позволява унизително и оскърбително отношение към него, не му позволява да вижда близките и приятелите му и дори контролира телефонните му разговори и личната му кореспонденция.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИСТЕРИОЗНА СМЪРТ ЗАСТИГНА ЕДИН ОТ СИНОВЕТЕ НА АЛЕН ДЕЛОН

ален делон

Самият Антони Делон пък подава жалба срещу нея за психически тормоз, насилие над уязвимо лице, злоупотреба със слабост и жестоко отношение към животно. Според него това продължава от две години и баща им вече вижда нанесените му вреди и иска тази жена да напусне дома му. От своя страна Хироми се опитва да накара Делон да се ожени за нея, "което поражда съмнения за поведение, което не е лишено от парични намерения", писа в. "Паризиен".

Самата Хироми Ролен отхвърля обвиненията на наследниците на Делон. Тя "отрича всички обвинения, отразени широко в медиите”, заявява адвокатът й Ясин Бузру в официално изявление. Тя дори се оплака, че е "била насилствено изведена от имота от бодигардовете на актьора" и ще подаде оплакване срещу децата на Делон и охранителите, упражнили насилие, като щяла да приложи медицински документи.

ален делон хироми ролен

Хироми Ролен споделя живота на Ален Делон след инсулта, който той претърпя през 2019 г. Актьорът дори я представя за своята "японска спътница". Въпреки това синът му Антони обяви пред BFMTV, че жената е бивша служителка, а не партньорка на баща му. Първоначално се е грижела за имението на Ален Делон в Швейцария, когато актьорът го обитавал, а в последните години се нанесла при него във Франция.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA