Новата приятелка на Хари Стайлс отново е актриса

Новата двойка е засечена на няколко пъти заедно, но все още не коментира връзката си.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юли 2023

Фотография: Profimedia

Чаровникът Хари Стайлс не може да издържи дълго без да има жена до себе си. И новата му любов отново е актриса. Но този път Хари изневерява на стила си и си е паднал по по-млада от себе си красавица. Тейлър Ръсел!

28-годишната Тейлър бе забелязана във ВИП ложата на Хари по време на концерта му във Виена, където стана свидетел на злополучния момент с него, когато той бе ударен от предмет в окото. По-късно обаче новата двойка не пропусна да се разходи заедно в града и това не остана незабелязано от феновете на звездата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЛИВИЯ УАЙЛД НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАВИ ХАРИ СТАЙЛС

Спекулациите, че двамата са заедно се появиха още миналия месец, когато бяха забелязани в Лондон, на излизане от музей. Тогава те бяха засечени за момент да се държат за ръце, а видеото беше публикувано в сайта TMZ. И досега обаче никой от тях не е коментирал публично връзката.

Тейлър Ръсел

Не е ясно как и кога Хари и Тейлър са започнали романса си. Двамата обаче се засякоха през септември миналата година на филмовия фестивал във Венеция, където Стайлс представи лентата "Не се тревожи, скъпа", а Ръсел представи "Bones and All". Тогава и двамата все още бяха обвързани с бившите си половинки. Тейлър имаше връзка с колегата си Тимъти Шаламе, докато Хари от 2 години беше с актрисата и режисьор Оливия Уайлд, с която се раздели през ноември. По-късно Хари направи нещо непростимо. Той бе засечен да се целува с приятелката на Уайлд - Емили Ратайковски, което предизвика възмущението на актрисата. Двамата обаче така и не продължиха с аферата и тя не прерастна в нищо повече от обикновен флирт.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA