Мадона с първи думи след престоя си в болница

Кралицата на попа отлага турнето, за да се фокусира върху здравето си.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юли 2023

Мадона успя сериозно да притесни близките и феновете си. Поп кралицата се докара до пълно изтощение и влезе в болница, след като бе открита в безпомощно състояние. По-късно Мадж бе изписана, а сега наруши мълчанието и сподели как се чувства.

Тя обяви, че в момента се е отдала изцяло на своето възстановяване и занапред ще се съсредоточи повече върху здравето си. "Благодаря за положителната енергия, молитвите и пожеланията за излекуване и кураж. Усетих вашата любов. В процес на възстановяване съм и изключително благодаря за всички благословии в живота ми", написа Мадона в профила си в Instagram и дори сподели свое селфи.

Мадона

"Първата ми мисъл, когато се събудих в болницата, бяха моите деца", сподели още тя. "Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам никого, който си е купил билети за моето турне. Също така не исках да разочаровам хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца, за да създадат моето шоу. Мразя да разочаровам когото и да е."

Мадона обаче ще трябва малко да се поспре и да се възстанови напълно. Затова и отлага турнето си. Според предварителните планове то трябваше да започне от Канада на 15 юли. Певицата информира феновете си, че ще бъдат променени датите от турнето й в Северна Америка, като концертите й ще започнат в Европа през октомври. "Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога", казва още 64-годишната изпълнителка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA