Мадона е на предела на силите си

Поп иконата не издържа на темпото на младите си конкурентки.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 юли 2023

Фотография: Profimedia

Кралицата на попа Мадона иска да се върне в целия си блясък, 40 години след първия й тотален хит Holiday. Именно това е и причината да влезе в болница, разкриват нейни приятели.

Мадж в последните години прави всичко възможно, за да е на нивото на младите си колежки и затова се натоварва до краен предел. Тя иска да спре времето и да изглежда с 20-30 години по-млада. Не само залага на различни интервенции за лицето, които я правят да изглежда неузнаваема, но и излиза само с млади момчета на по 20 години. Това обаче й изиграва лоша шега. Само преди седмица, певицата влезе по спешност в болница, след като бе открита в безпомощно състояние. Тя бе откарана с линейка и впоследствие е интубирана. В момента тя се лекува у дома, но все още не може да се възстанови от тежките последствия, които й причини бактериална инфекция в последните няколко дни. Мадона е страдала от треска в последните месеци, но не си е обърнала внимание и това довело до усложнениятa.

мадона

Турнето, което подготвяше трябваше да стартира на 15 юли, но бе отложено за неопределен период от време. Нейните близки коментират, че то може и въобще да не се състои. Мадона в последно време е вложила цялата си енергия, за да се подготви за дългоочакваното турне "Celebration". Изтощителните репетиции на нейната възраст обаче са й се отразили зле. Нейните близки се опитали да я предупредят малко да се спре. В момента те дори сравняват ситуацията с края на Майкъл Джаксън, който в последните месеци от живота си подготвяше турнето си "This Is It", с което да се завърне триумфално на сцената. То обаче не се състоя, тъй като малко преди старта му Кралят на попа почина от свръхдоза приспивателни и антидепресанти. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA