Приятелката на Робърт де Ниро за ужаса от парализата на лицето

Тифани Чен разкрива за трудностите, с които се сблъсква след раждането.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 юли 2023

Фотография: Profimedia

Раждането на дете може да е едно от най-красивите неща, но и едновременно да е изпълнено с ужасяващи моменти. През подобно нещо е преминала приятелката на Робърт де Ниро - Тифани Чен.

Двойката се сдоби с момиченце в началото на април, което кръсти Джия Вирджиния, но проблемите са дошли малко след това. Чен разкрива в интервю с Гейл Кинг, че е получила тежка лицева парализа.

"Когато се прибрах у дома, започнах да чувствам... усещах езика си странно. Не можех да говоря добре, а езикът леко започна да изтръпва. По едно време осъзнах, че цялото ми лице нещо не е наред. Усещах сякаш всичко започва да се свлича, все едно лицето ми се разтапя", разказва Тифани.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИЖТЕ НОВОРОДЕНАТА ДЪЩЕРЯ НА РОБЪРТ ДЕ НИРО

Тифани Чен

"Това се случи седмица след раждането. Опитвах се да ям, но всичко, което сложех в устата си, просто падаше. Осъзнах, че не мога да се храня, а след това започна и силно слюноотделяне. Обадих на моя доктор, защото определено се случваше нещо. Той ми каза да отида веднага в болницата, за да ме приемат. В момента, в който отидох там, изгубих абсолютно всички функции на лицето си и нямах никаква чувствителност", казва още половинката на Робърт де Ниро.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA