Ариана Гранде се е разделила със съпруга си

Двойката е сложила край на отношенията в началото на годината.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 юли 2023

Фотография: Instagram/@arianagrande

Поредната изненадваща раздяла е тази на Ариана Гранде и съпруга й Далтън Гомес.

Оказва се, че това съвсем не е нещо ново, макар новината да се обявява чак сега. Певицата и 27-годишният агент на луксозни недвижими имоти са се разделили по-рано тази година и оттогава "тихо и с любов работят върху приятелството си". Това разкрива близък до двойката.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АРИАНА ГРАНДЕ СПОДЕЛИ НАЙ-СЛАДКИТЕ СЕМЕЙНИ СНИМКИ

Ариана Гранде и Далтън Гомес

Новината идва, след като Гранде бе забелязана на мачовете на "Уимбълдън" този уикенд, без годежния си пръстен и венчалната си халка. Тя бе в компанията на колегата си, британеца Джонатан Бейли, с който изглеждаха доста близки. И преди да тръгнат слухове, той обяви, че е гей и двамата са просто близки приятели.

За разрив между Ариана и Далтън се заговори още миналата година, когато певицата сподели урок по грим в TikTok, на който не носеше пръстена си. Тя обаче веднага спря слуховете. "Просто не нося годежния си пръстен, той се почиства. Няма да се развеждам, преди да сте започнали, не го правете", каза тя тогава. И може би за да спре всякакви спекулации, тя сподели пост със съпруга си Далтън Гомес на втората годишнина от сватбата им с коментар под него: "Толкова го обичам".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 12 (СУПЕР) ОЧАРОВАТЕЛНИ МОМЕНТА НА АРИАНА ГРАНДЕ

Ариана Гранде и Далтън Гомес

Двойката започна да се среща през януари 2020 г., в края на годината обяви и годежа си. Само няколко месеца по-късно Ариана и Далтън се ожениха на интимна церемония в дома си в Монтесито, Калифорния, където саприсъствали по-малко от 20 души.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA