Сандра Бълок се е врекла във вярност на Брайън Рандъл

Двойката си е разменила обети на тайна церемония преди 6 години.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 август 2023

Фотография: Profimedia

Сандра Бълок и Брайън Рандъл са се врекли във вярност един на друг преди 6 години. 

Това се случило пред приятели и близки на тайна церемония в курорт на Бахамските острови. Близки споделят, че церемонията не е била правно обвързваща и не е включвала служител на общината. Излезе и видео, в което Сандра и Брайън танцуват заедно, след като тя го е нарекла "любовта на живота си". Всичко е било неформално. Вижда се, че актрисата е облечена в разноцветна кафтанена рокля с прическа на плитки. Браян бил с бяла риза, черни панталони и бейзболна шапка. Двамата се прегръщат нежно в клипа, докато танцуват.

Сандра Бълок и Брайън Рандал

И макар Бълок да твърдеше, че няма нужда от брак и церемонии, след развода й с Джеси Джеймс през 2010 г., стана ясна и причината защо се е съгласила на брак. "Те направиха това за децата, за да им покажат, че това е нещо завинаги," споделя близък до двойката.

Но явно не всичко е завинаги. Преди дни Брайън Рандал почина от болестта АЛС (амиотрофична латерална склероза) след тригодишна битка. Той е искал състоянието му да бъде пазанео в тайна и Сандра до последния му дъх е полагала грижи за него. Тя не допускала хора в дома им, освен лекарите и медицинските сестри, които допълнително се грижели за него.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA