Анджелина Джоли разкри как е оцеляла след тежкия развод

Актрисата засне разкошна фотосесия за модната библия Vogue.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 септември 2023

Фотография: Profimedia

Анджелина Джоли е жена, която буди възхищение у всички и до днес. Тя винаги е била еталон на женственост и сексапил и много момичета искат да приличат на нея. 

В последните години обаче, актрисата минава през много сложен момент от живота си. През 2016 г. Джоли и Брад Пит обявиха своята раздяла, с което шокираха целия свят. И разводът им и до днес е един от най-скандалните и осеян с много проблеми. Двамата почти не говорят за това, в името на спокойствието на шестте им деца - Мадокс, 22 г., Пакс, 19 г., Захара, 18 г., Шайло, 17 г., и близнаците Вивиен и Нокс, 15 г.

С днешна дата, Анджелина разкрива част от душата си. Тя споделя, че е оставила кариерата си на заден план, за да се посвети на своите наследници. Именно това да е самотна майка на фона на бурния публичен развод с Брад, й помага да не попадне на "много по-мрачни" места.

"Бях на 26, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Това, че имам деца, ме спаси – и ме научи да бъда различна в този свят. Мисля, че щях да попадна на много мрачно място, ако не исках да живея заради тях. Те са по-добри от мен, защото искаш децата ти да бъдат такива," признава тя пред сп. Vogue

Въпреки че са минали седем години от края на връзката й, Джоли и до днес продължава да се чувства "малко потисната". "Все още разбирам коя съм на 48 години. Предполагам, че съм в преход като личност. Не се чувствам като себе си от десетилетие, в известен смисъл, в който не искам да навлизам," признава тя и споделя, че през последните години животът на цялото семейство е бил труден. "Имахме много неща, от които трябваше да се излекуваме. Все още търсим нашата опора."

Анджелина позира за корицата на ноемврийското издание на модната библия в бяла рокля без презрамки, която бе покрита с розов спрей, докато рекламираше новата си модна компания Atelier Jolie. "Не искам да бъда голям моден дизайнер, искам да дам основите на други хора, за да станат такива", обясни тя. "Надявам се да променя много аспекти от живота си. И това е този, който е насочен напред."

Чрез дрехите си Джоли желае да помогне на жените "да се почувстват достатъчно сигурни, за да могат да бъдат меки и уязвими" – философия, изразена в някои от нейните дизайни.

"Понякога начинът, по който се обличаш, казва: „Не се забърквай с мен – сложила съм си бронята", разсъждава Джоли.

"След като преживях нещо, при което бях наранена, моят терапевт ме попита дали бих опитала да нося "по-меки" дрехи, например роби. Звучи глупаво, но предположих, че панталоните и ботушите внушават един "по-твърд" вид, една по-силна мен. Но бях ли достатъчно силна, за да бъда нежна? По онова време не. Чувствах се уязвима", обяснява още Анджелина и добавя: "Сега се чудя дали знам какъв е моят стил, защото все още осъзнавам коя съм на 48."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA