Уил Смит с първи коментар след разкритието, че е разделен с жена си

Джейда Пинкет Смит споделя, че може отново да се съберат.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Уил Смит най-сетне наруши мълчанието, след като съпругата му Джейда Пинкет Смит разкри, че двамата са разделени от 7 години.

Актьорът сподели в имейл до "New York Times", че думите й някак са го "събудили". Той заявява, че е осъзнал, че Джейда е "по-издръжлива, умна и състрадателна", отколкото той е осъзнавал. Смит призна че е развил "емоционална слепота" към нейните "скрити нюанси", след като Джeйда хвърли бомбата, че двамата живеят "напълно различни животи" от 2016 г. насам.

Въпреки това, съпругата на Смит заявява, че все още не е готова да подпише документите за развода. Всъщност, въобще не е готова да се разделят и дори би искала някога отново да живеят заедно. "Мисля, че в крайна сметка ще заживеем отново заедно. Наистина го мисля. Уил остарява. Аз пък някак оставам доста млада, и ми става ясно, че той ще има нужда от някой, който да се грижи за него", разказва актрисата пред британски вестник.

Самият Уил пък сподели как си прекарва времето в момента. Той публикува кратко клипче как се наслаждава на спокойствието на природата, докато се вози на лодка, далеч от медийния шум, който се разрази. "Известията на изключени," пише актьорът под видеото.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA