Джейда Пинкет Смит с шокиращо признание за брака си

Актрисата шокира света, заявявайки, че с Уил Смит са разделени от 7 г.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 октомври 2023

Фотография: Profmedia

Семейството на Джейда Пинкет Смит и Уил Смит изглеждаше като едно от най-стабилните в Холивуд. Все пак всички помним шамара, който актьорът удари на колегата си Крис Рок, за да защити честта на жена си. Оказа се обаче, че този брак отдавна е в историята. 

Джейда разкри, че с Уил са се разделили тайно преди цели 7 години. Двамата са се изтощили от опити да заздравят семейството си и са решили да сложат край на любовните си отношения. "Мисля, че когато стигнахме 2016 г., просто бяхме изтощени от опитите. Мисля, че и двамата бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек."

Джейд Пинкет Смит и Уил Смит

Но въпреки че живеят отделно, Джейда и Уил нямат намерение да се развеждат, споделя още актрисата пред People. Тя е обмисляла дали да подаде документите, но така и не се е решила. "Смятам, че просто все още не съм готова. Все още се опитваме да разберем как да бъдем в партньорство и по отношение на това как да го представим на хората", казва още Джейда. "Обещах, че никога няма да има причина да се разведем. Ще работим по проблемите и просто не успях да наруша това обещание."

"Ние вършихме наистина тежка работа заедно. Просто изпитваме дълбока любов един към друг и ще разберем как изглежда това за нас."

Джейд Пинкет Смит и Уил Смит

От откровенията на Пинкет Смит става ясно, че двамата не са заедно от шест години, когато Уил удря шамар на Крис Рок на сцената, след като комикът се пошегува за бръснатата й глава (б.а. актрисата страда от алопеция). "Помислих си: "Това е скеч." Помислих си: "Няма начин Уил да го удари." Едва когато Уил започна да се връща към стола, осъзнах, че това не е скеч."

След злополучната вечер, Смит подаде оставка от Академията за филмово изкуство и наука и получи забрана от нейните събития за следващите 10 години. Той също така се извини на Крис, като нарече шамара "неприемлив" и отбеляза, че "няма част от мен, която да смята, че това е правилният начин да се държа в този момент." И Уил даде да се разбере, че Джейда "няма нищо общо" с действията му.

Джейд Пинкет Смит Уил Смит с децата си

Що се отнася до Крис, той говори за шамара по време на специалната си комедия за Netflix през 2023 г. Chris Rock: Selective Outrage и каза, че "никой не се е заяждал" с Джейда. И докато самата тя запази относително мълчание относно инцидента, тя все пак изрази надеждата, че "тези двама интелигентни способни мъже имат възможност да се подобрят, да обсъдят това и да се помирят".

Уил и Джейда се женят през 1997 г. след развода му от Шери Зампино, с която има 30-годишен син - Трей. Двойката има две деца - Джейдън, на 25, и Уилоу, на 22.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA