Бела Хадид отново намери любовта

Супермоделът опасно близка със звездата по конна езда Адан Бануелос.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 октомври 2023

Изглежда, Бела Хадид има нов мъж в живота си!

Само няколко месеца след раздялата си с Марк Калман, моделът отново е в плен на любовта. Обект на нейните чувства е звездата на конната езда Адан Бануелос.

27-годишната красавица е видяна да се разхожда с 34-годишният Бануелос във Форт Уърт, Тексас. Двамата са хванати за ръце, докато пресичат улицата заедно, преди да спрат на тротоара и да започнат да се целуват.

Всички в момента се чудят кой точно е Адан Бануелос. Според уебсайта му, той е израснал в голямо мексиканско-американско семейство и "въплъщава истински каубой и лидер в индустрията за конни коне". През 2017 г. е въведен в Залата на славата на ездачите на Националната асоциация на ездачите, един от най-младите новобранци за всички времена. Той също така е обявен за водещ открит състезател на NCHA през 2018, 2020, 2021 и 2022 г.

Бела Хадид

Всеизвестно е, че Бела обожава конете и прекарва всяка свободна минута в езда. Именно това е и нещото, което помага на модела да се след поредните й здравословни проблеми с хроничната лаймска болест и явно покрай конете двамата са се запознали. Хадид прекара месеци наред в лечение и се наложи да спре с работата си като модел. Тогава стана ясно и, че точно в най-трудния й момент, Бела се е разделила с приятеля си Марк след продължила 2-годишна връзка. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA