Меган Фокс отложи сватбата си

Тя е отново с Machine Gun Kelly, но вече действат по-кротко с любовта.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Връзката на Меган Фокс и Колсън Бейкър, по-известен като рапъра Machine Gun Kelly, е доста експлозивна и непредсказуема.

След скорострелен годеж, последван от разтърсваща раздяла, двойката явно е решила да бъде по-обрана и внимателна в стъпките на любовния фронт. Близки до Меган и Колсън споделят, че двамата са отложили сватбата, която планираха още от първата им среща. 

Меган Фокс и Machine Gun Kelly

"Когато се събраха за първи път започнаха да планират лека-полека как да отпразнуват любовта си, но нещата се объркаха", допълва източникът пред US Weekly. "Но всичко спря. И двамата са много темпераментни. В момента те са решили да работят отблизо за връзката си, преди да се оженят. Първият опит за планиране на тържеството предизвика голямо напрежение между влюбените", обясни той.

Двамата обаче все още са заедно, но вече не искат да мислят за сватбени планове. "Следователно датата на сватбата не е избрана и местата за повеждането ѝ не се обсъждат активно", поясни още той.

machine gun kelly меган фокс

Двамата са заедно от 2020 година, когато се срещат на снимачната площадка на видео на Machine Gun Kelly. През януари 2022 г. двамата потвърдиха, че са сгодени, споделяйки, че са преминали заедно "през Ада". Типочно за двойката, и предложението е било доста нестандартно. Двамата са пили кръвта един на друг, след като Меган се съгласила да сключат брак. едва няколко месеца по-късно обаче, двамата се разделиха, а Фокс обвини Бейкър в изневяра. Появиха се слуховете, че той залитнал с китаристката Софи Лойд, която от своя страна отрече.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA