Сандра Бълок с първа поява след смъртта на приятеля си

Актрисата сияе от щастие, след като прекара следобеда си в козметичен салон.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Сандра Бълок запази мълчание в последните месеци след смъртта на любимия й мъж. Тя се покри от публичното пространство, за да скърби за загубената любов.

Изглежда актрисата вече се е съвзела, тъй като за първи път е забелязана извън дома й на разходка из Лос Анджелис. Впечатление прави, че 59-годишната актриса изглежда добре и вече се усмихва широко. Тя е заснета и на излизане от местно студио за красота, където се е поглезила заслужено и това се е отразило положително на доброто й настроение. Бълок бе заложила на модерна и елегантна визия, с дълго черно палто от изкуствена кожа, черен клин, удобни маратонки и чифт големи слънчеви очила.

Сандра Бълок

Сандра Бълок

Брайън Рандал почина на 57-годишна възраст през август след 3-годишна борба с болестта ALS (амиотрофична латерална склероза), прогресивно невродегенеративно заболяване, което засяга нервните клетки, контролиращи мускулните движения. Сандра бе до последно до своята половинка и го подкрепяше напълно в тежката му борба. Двамата държаха в тайна болестта и смъртта на Рандал бе шок за мнозина.

Сандра Бълок и Брайън Рандал

Двамата започват своята връзка през 2015 г., след като той е бил нает да снима рождения ден на сина й Луис. Двамата са изключително дискретни за връзката си, но през 2021 г. Бълок дава рядко изказване за него, като споделя, че той е "любовта на живота ми". Връзката им е наистина сериозна и двамата дори се вричат във вярност един на друг. Уж е неформално и не е направено с подпис, но Сандра започва да носи халка. Рандъл се изявява и като истински баща за децата, които Сандра осиновява - Луис и Лайла. "Той е примерът, който бих искала децата ми да имат," казва по-късно актрисата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA