Адел най-сетне призна: Омъжена съм!

От месеци наред се носят слуховете за сватба, а скоро се очаква да ни изненедат и с бебе.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 ноември 2023

Месеци наред се носи слуха, че Адел и половинката й Рич Пол са сключили брак.

По-рано през годината изпълнителката нарече Пол свой "съпруг", а през септември се определи като "футболна съпруга". Това веднага провокира слуховете, че двамата са минали под венчило, но нямаше потвърждение от нито един от двамата. До днес!

По време на участието си на комедийното шоу на най-добрия й приятел Алън Кар в Лос Анджелис, Адел е потвърдила голямата новина. "Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Ел Ей тази вечер и Адел беше сред публиката. Алън попита тълпата дали някой се е женил наскоро и Адел извика: "Аз", разкрива свидетел на случката. Тя е била в компанията на свой приятел и изглежда доста се е забавлявала по време на шоуто.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ РАЗКРИ ПЛАНОВЕТЕ СИ ЗА ВТОРО ДЕТЕ

Адел и Рич Пол

Миналия месец половинката на Адел, Рич Пол коментира слуховете за брак. "Щастливи сме. Тя е страхотна. Беше страхотна за мен. Бяхме страхотни един за друг", коментира Пол двугодишната им връзка. По време на участието му в CBS Mornings, той е попитан от водещата Гейл Кинг: "Трябва ли да нарека Адел г-жа Пол следващия път, когато говоря с нея?", пита тя. "Можете да я наричате както искате," отговаря футболният агент, добавяйки, че не иска да излага личния си живот пред медиите. Това обаче не се отнася за Адел, която дори признава, че двамата искат да се сдобият с общо дете съвсем скоро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA