Джулия Робъртс проговори за смъртта на Матю Пери

Двамата имат връзка през 90-те години.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 декември 2023

Фотография: Profimedia

Хубавата жена Джулия Робъртс и Матю Пери са една от най-горещите двойки през 90-те години, след като се срещат на снимачната площадка на сериала "Приятели".

След разтърсващата загуба на комика, всички очакваха каква ще е реакцията на актрисата за преждевременната му смърт. "Всички бяха толкова гостоприемни към мен, а аз бях просто епизодичен герой. Бяха наистина забавни времена", спомня си Робъртс в интервю за Entertainment Tonight. "Внезапната смърт на някой толкова млад е сърцераздирателна. Мисля, че ни помага да оценим това, което имаме и да продължим по положителен начин, доколкото можем", коментира още Джулия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАТ ЛЕБЛАНК КЪМ МАТЮ ПЕРИ: "ЛЕТИ, ПРИЯТЕЛЮ, СЕГА СИ СВОБОДЕН"

Матю Пери и Джулия Робъртс

Самият Пери пък признава в мемоарите си, които издаде през 2022 г., че двамата са имали тримесечен флирт, който се е превърнал в любовна връзка. Двамата се срещат на снимачната площадка на "Приятели", където Джулия е поканена за епизодична роля. Те се съгласила, само ако играе заедно с него. "Изпратих й три дузини червени рози и картичка, на която пишеше: "Единственото по-вълнуващо нещо от факта, че може да участваш в шоуто, е, че най-накрая имам извинение да ти изпратя цветя", признава Пери. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ДОВЕДЕ ДО СМЪРТТА НА МАТЮ ПЕРИ?

Матю Пери и Джулия Робъртс

"Сякаш беше поставена на тази планета, за да накара света да се усмихне. И сега е по-специална за мен. На първата ни среща се усмихвах като 15-годишен", коментира в книгата си актьорът от "Приятели". "Да бъда във връзка с Джулия Робъртс беше твърде много за мен. Бях сигурен, че тя ще се раздели с мен. Защо не го направи? Не бях достатъчен, никога не бих могъл да бъда достатъчен. Бях на парчета, огънат. Така че вместо да се изправя пред неизбежната агония от загубата й, аз скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс", пише Матю в мемоарите, публикувани година преди смъртта му.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA