Мат Лебланк към Матю Пери: "Лети, приятелю, сега си свободен"

Кортни Кокс също се сбогува със своя екранен любим.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 ноември 2023

Повече от половин месец след смъртта на Матю Пери, неговият колега и приятел - Мат Лебланк, намери сили да се сбогува с него.

Той сподели техни общи снимки от сериала "Приятели", където играят най-добри приятели и съквартиранти. Тази силна връзка се пренася и в истинския живот, и двамата остават неразделни приятели повече от 30 г.

"Матю, с натежало сърце ти казвам довиждане. Времето, което прекарахме заедно, честно казано е сред любимите моменти в моя живот. Беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам свой приятел... Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога. Разпери крилата си и лети, братко, най-накрая си свободен. Много любов...
И предполагам, че ще задържиш 20-те долара, които ми дължиш," написа Лебланк под кадрите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ДОВЕДЕ ДО СМЪРТТА НА МАТЮ ПЕРИ?

Кортни Кокс, която играе любимата жена на героя на Пери - Чандлър, в сериала, също се включи с коментар. Тя разкри, че първоначално двамата с Чандлър е трябвало да имат само еднократна палава афера. Но феновете толкова харесали идеята двамата да бъдат двойка, че сценаристите нямали избор. "Толкова съм благодарна за всеки момент, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш с някого толкова тясно, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да споделя", казва Кокс и допълва: "Чандлър и Моника трябваше да имат една нощ в Лондон. Но заради реакцията на публиката, това стана началото на любовната им история. В тази сцена, преди да започнем да снимаме, той прошепна забавна реплика, която да кажа. Често правеше такива неща. Той беше забавен и мил. 🤍🕊️"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТДЕЛ УБИЙСТВА РАЗСЛЕДВА СМЪРТТА НА МАТЮ ПЕРИ

54-годишният Матю Пери бе намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис миналия месец, като новината за смъртта му предизвика вълна от скръб сред Холивуд и сред феновете на шоуто. 

Актьорският състав на "Приятели" публикува изявление, малко след като смъртта на актьора беше потвърдена, определяйки я като "непрежалима загуба".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАТЮ ПЕРИ ЗА ЗАВИСИМОСТТА, "ПРИЯТЕЛИ" И ПАРИТЕ В НОВИЯ СИ МЕМОАР

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA