Селена Гомес потвърди, че има нов мъж до себе си

Кое е гаджето на певицата?

Ася Иванова
Ася Иванова 08 декември 2023

Фотография: Profimedia

Изглежда Селена Гомес най-сетне е открила любовта, след няколко самотни години. 

Певицата потвърди, че има връзка с музиканта и продуцент Бени Бланко. Всичко излиза наяве, когато певицата реагира на новината за възможна афера с Бени в коментарите в социална мрежа. "Факти", пише Селена под публикацията. Тя не спира дотук. Гомес споделя, че Бланко е "най-доброто нещо, което се е случвало в живота ѝ". 

Когато феновете й се съмняват, че връзката им е истинска, певицата яростно се намесва. "Ако не ти пука за мен, не се колебай да кажеш каквото искаш. Но никога няма да позволя на думите ти да управляват живота ми. Никога. Преодолях го. Ако не можеш да ме приемеш в моя най-щастлив вид, тогава изобщо не бъди в живота ми."

Певицата реши да не остави и грам съмнение у феновете и сподели снимка, на която е в обятията на музиканта. "Той е моето абсолютно всичко. Той е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало", заявява Селена. "Той е по-добър от всеки, с когото съм била", добавя тя. Добави и снимка, на която носи пръстен с инициалите на Бени.

Наското двамата работиха заедно за последния хит на Гомес "Single Soon", а през юли той присъства на рождения й ден. Слуховете за връзката им тръгнаха през октомври, когато 35-годишният Бени беше заснет на нейно благотворително събитие в Лос Анджелис. 

Интересен факт е, че Бланко е приятел с бившия приятел на Селена - Джъстин Бийбър, с когото имаха връзка от 2010 до 2017 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA