Кендал Дженър и Bad Bunny се разделиха

Двойката имаше връзка едва от 10 месеца.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 декември 2023

Фотография: Profimedia

На пръв поглед идеалната двойка - Кендал Дженър и Bad Bunny, вече не са заедно.

Моделът и пуерториканската суперзвезда са се разделили, разкриват източници пред People. Двойката е забелязана заедно за последно на афтърпартито на Saturday Night Live през октомври, когато Bad Bunny бе едновременно водещ и музикален гост в шоуто.

Засега няма официално потвърждение от страна на двамата. Техните говорители са отказали коментар. 

Кендал Дженър и Bad Bunny

Двамата за първи път са забелязани опасно близко през февруари. Тогава рапърът, чието истинско име е Бенито Мартинес Окасио, и Дженър зотидоха на двойна среща с Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър. "Кендъл наскоро започна да излиза с него. Тя го харесва и се забавлява," разкриха тогава запознати.

Отношенията им станаха съвсем сериозни, когато двойката бе забелязана заедно на фестивала Coachella, а след това отидоха заедно на почивка в Айдахо. "Те определено изглеждат влюбени и нещата между тях са супер сериозни," издадоха тогава техни приближени.

Кендал Дженър и Bad Bunny

Двамата дори споделиха, че са влюбени и ще се борят един за друг. "Обичам наистина силно и обичам без извинения. Не обичам сбогуванията и ще се боря да не се налага да казвам сбогом", категорична бе Кендал. "Винаги ще се боря за връзката си. Така съм от малка, въпреки че бях срамежлива и понякога много затворена. Но не се отказвам от нищо."

През септември рапърът и моделът направиха и своя официален дебют, появявайки се на първите редове на Седмицата на модата в Милано и всички помислиха, че нещата стават все по-сериозни. Двамата дори заснеха обща фотосесия за Gucci, с което сякаш искаха да затвърдят статута си като двойка. Изглежда обаче, всичко се е объркало и двамата са прекратили отношенията си. Какво точно се е случило, ще стане ясно по-нататък.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA