Риана и A$AP Rocky планират трето дете

Двойката иска да има и момиче.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 декември 2023

Фотография: Profimedia

Макар да са минали едва три месеца от раждането на второто им дете, поп дивата Риана и рапъра A$AP Rocky планират да се сдобият с още едно. Все пак изпълнителката не иска да е единственото момиче в семейството.

Двамата имат две момчета - RZA, на 19 месеца, и Riot, на 3 месеца. "Има 75% шанс следващото бебе също да е момче. Така че, просто ще стискаме палци," заяви Риана ексклузивно пред E!News.

Риана дори сподели какви са плановете за синовете й в бъдеще. "Децата ми ще трябва да си намерят работа някой ден, нали? Но от тях зависи какво ще правят. Децата ми може да си кажат: "Това е нещо, което зависи от теб, мамо. Аз дори не искам да бъда пред камера." Тя добавя, че големият й син вече не иска да се появява на снимки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК СЕ ПРОМЕНИ BEAUTY РУТИНАТА НА РИАНА СЛЕД МАЙЧИНСТВОТО?

риана и A$AP Rocky

"Така действа RZA в момента. Той обича отражението си, но в момента, в който ме види с телефона, ми казва, че не съм забавна. Не, не," казва Рири.

A$AP Rocky също е изцяло фокусиран върху семейството в момента. Наскоро той сподели, че с Риана се справят страхотно като екип. "Мисля, че вършим страхотна работа като екип и в създаването на деца", каза 35-годишният изпълнител пред Complex през ноември. "Мисля, че това е най-доброто ни творение досега. Нищо не е по-добро от това".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA