Брадли Купър запозна Джиджи Хадид с майка си

Актьорът заведе двете си любими жени на вечеря.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 януари 2024

Фотография: Profimedia

Макар всички да се надявахме, че Брадли Купър и Джиджи Хадид най-сетне ще официализират отношенията си на церемонията по награждаването на "Златните глобуси, актьорът не изневери на традицията и за пореден път предпочете да заведе майка си.

Той обаче направи друго, което показва, че нещата вървят в правилната посока - запозна двете най-важни за него жени. Брадли Купър пропусна афтър партитата на наградите и отиде на късна вечеря с Джиджи и мама Глория.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРАДЛИ И ДЖИДЖИ: КАК ВЪЗНИКНА ЛЮБОВТА?

Брадли Купър - майка Глория

Купър бе страхотен в своя смокинг на Louis Vuitton по време на церемонията по награждаването. Той бе в същия стилен тоалет и по време на вечерята си в ресторант Giorgio Baldi в Лос Анджелис малко след края на шоуто. В края на вечерта той и Джиджи си тръгнаха поотделно, а Глория се качи в същата кола като сина си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРАДЛИ КУПЪР И ДЖИДЖИ ХАДИД И ТЕХНИТЕ БЯГСТВА ИЗВЪН ГРАДА

Брадли Купър

Джиджи Хадид

Тази изненадваща семейна среща идва три месеца, след като Джиджи и Брадли редизвикаха слуховете, че са заедно. На 5 октомври бяха забелязани на вечеря с приятели в Ню Йорк, а малко след това излязоха само вамата на разходка. Оттогава супермоделът и актьорът все повече прекарват времето си заедно, като Брадли дори се появи на момичешката вечер на Джиджи с приятелките й Тейлър Суифт, Селена Гомес, Софи Търнър, Кара Делевин и Британи Махоумс през ноември. Миналия месец пък Джиджи подкрепи новия бизнес на Брадли, когато се появи, за да вземе бургер от новия му камион за храна Cheesesteak на Danny & Coop.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA