Жизел Бюдхен в сълзи заради развода с Том Брейди

Моделът даде прочувствено интервю за ABC News.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 март 2024

Фотография: Profimedia

Жизел Бюндхен не успя да сдържи сълзите си, говорейки за любовта и последвалия развод с Том Брейди.

Топмоделът даде интервю за ABC News, от което бе даден тийзър какво да очакваме от него. Пред водещата Робин Робъртс, Жизел нарича развода си "смъртта на моята мечта". В този момент тя се просълзява и обръща глава от камерата, молейки за малко време.

Жизел и Том приключиха с развода в края на 2022 г., малко след като обявиха решението си да се разделят след 13 години брак. Всички смятахакариерата на Брейди, който бе обещал на семейството си да се оттегли, но така и не го направи. В интервю от април 2023 г. за Vanity Fair от април 2023 г. Бюндхен отрече това да е причината, като я определи като "най-лудото нещо, което можех да чуя".

Тя споделя, че именно той е човекът, който иска да види щастлив. "Ако има един човек, който искам да е най-щастлив в този свят, това е той, повярвайте ми. Искам да постигне всичко, за което мечтае и да покори всеки свой връх. Искам всичките му мечти да се превърнат в реалност. Това искам, наистина, от дъното на душата си", казва Жизел. 

В тийзъра за предстоящия IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain на Бюндхен тя леко повдигна завесата какво се случва с любовния й живот в момента. На въпроса дали ще може да "отвори сърцето си отново за някого", тя просто свива рамене, увмихвайки се. Тя споделя, че в момента се намира в етап от живота си, в който живее според собствените си виждания и истини и няма да се извинява за нищо. "Там, където е сърцето ми сега, е мястото, където съм в момента. Не се извинявам."

Жизел Бюндхен и Хоаким Валенте

Жизел и Том имат две деца - дъщеря Вивиан, на 11 г. и син Бенджамин, на 14 г. След развода им, Брейди започна връзка с Ирина Шейк, докато Бюндхен се влюби в семейния инструктор по жиу-джицу Хоаким Валенте.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA