Миро с нова песен и голям концерт

Турнето на звездата приключва на сцената на "Арена София" през април.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 март 2024

Фотография: Virginia Records

Броени дни преди музикалния спектакъл, който Миро подготвя в зала "Арена София", ни изненадва с впечатляваща нова песен. Парчето е озаглавено "Бягаме".

"Бягаме" е искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро, който сам пише музиката и текста на песента, а аранжиментът поверява на Филаделфо Кастро. Видеото към "Бягаме" е заснето между София и Лондон. В него има опит да бъде пресъздадено завихрянето в живота ни днес, постоянното движение, което често води до разминаване, неразбиране и бягство. За режисурата му Миро си партнира отново с Николай Павлов, с когото реализират и визуализацията на "Печат от моята душа". В проекта специално участие има и Андреа Банда Банда.

"Следващата песен ще бъде танцова, но преди това трябваше да конфронтирам беглеца в себе си. "Бягаме” е за толкова човешкото желание да изберем по-лесните начини. ”Бягаме” е и за тези, които избират другият път," споделя Миро.

Новата песен ще звучи за първи път на живо именно на 17 април в "Арена София", когато е и последният концерт на звездата от успешното му турне. От екипа на Миро споделят, че подготовката за големия концерт тече с пълна сила и са предвидили цялостно музикално преживяване със специални гост-изпълнители, визуални ефекти и танцови изпълнения.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA