Гуен Стефани и No Doubt с разтърсаща изява на Coachella

Първият уикенд на фестивала бе белязан от изненадващи изпълнители на сцената.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 април 2024

Фотография: Profimedia

Гуен Стефани и бандата й No Doubt се завърнаха на голямата сцена след 9-годишно затишие. Това се случи в първия уикенд на музикалния фестивал Coachella.

Тяхната поява бе дългоочаквана и всички фенове останаха повече от доволни да чуят хитовите им парчета като Don't Speak, Hey Baby и Just a Girl. Но това не бе единствената причина, поради която публиката да изпадна в екстаз. На сцената се появи и Оливия Родриго, която се присъедини към Стефани в изпълнението на парчето Bathwater.

Но какво щеше да бъде фестивалът без изненадващите си гости?

Музикалният фест стартира с още една дългоочаквана поява на сцената на Coachella. Лана дел Рей се качи на сцената, след като 10 г. не е участвала в него. Нейната изненада за феновете бе появата на Били Айлиш, която се присъедини към нея за дуета на Video Games и Ocean Eyes.

Шакира на Coachella

Аржентинският продуцент Bizarrap внесе енергия по време на едночасовия си диджейски сет в палатката Sahara, а неговата изненада за публиката бе спираща дъха, с появата на Шакира.

На сцената се качиха още рапърът Песо Плума и Беки Джи, Тайлър, The Creator и A$AP Rocky, Vampire Weekend, чиято изненада бе самата Парис Хилтън. Синът на фронтмена на Late Sublime Брадли Ноуел, Якоб, направи официалния си дебют като новия певец на групата по време на феста. Към него се присъединиха оригиналните членове Бъд Гоф и Ерик Уилсън, които Брадли посочи за кръстници на сина си. Младата майка Суки Уотърхаус също не пропусна сцената, макар съвсем наскоро да се сдоби с бебе.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA