Spice Girls се събраха за 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм

Момичетата изпяха заедно едно от емблематичните си парчета.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 април 2024

Фотография: Instagram/@victoriabeckham

Една от най-известните момичешки банди Spice Girls се събра за рождения ден на Пош Спайс или иначе казано, Виктория Бекъм.

Виктория, Мелани Браун, Ема Бънтън, Гери Хорнър и Мелани Чизхолм дори излязоха на сцената, за да пеят заедно. Нещо, за което феновете милеят от години. Петте момичета изпълниха емблематичното си парче "Stop", a на първия ред бе не кой да е, а Дейвид Бекъм. Видно е колко се забавляват, докато пеят и танцуват, а Дейвид им припява с усмивка на уста. Виктория не пропусна да сподели този исторически момент в профила си в Instagram, а под него написа "Най-добрата вечер" и хаштаг "#SpiceUpYourLife".

Последният път, когато и петте момичета от Spice Girls бяха на една сцена, бе през 2012 г. на церемонията по закриването на Олимпиадата в Лондон. Бандата се събра на турне през 2019 г., но тогава Виктория отказа да се присъедини към тях, тъй като се е съсредоточила върху модната си марка. Това предизвика предположенията, че има напрежение между тях, но госпожа Бекъм побърза да успокои всички. Пред телевизионната водеща Елън Дедженеръс тя сподели, че "просто не го е почувствала като правилното нещо" и добави: "Винаги ще бъда Пош Спайс, винаги".

Виктория навърши 50 години миналата седмица, а по случай празника си събра каймака на шоубизнеса в клуб в Лондон. Тя сподели, че се чувства "невероятно благословена, че е достигнала този крайъгълен камък" и добави, че е благодарна за "безусловната любов и подкрепа" на Дейвид и четирите им деца.

На партито присъстваха певецът Марк Антъни, актрисата Ева Лонгория, Том Круз, Салма Хайек, както и Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и Гордън Рамзи.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA