Нели и Ашанти с тайна сватба

Двойката е в очакване на първото си дете, което ще се роди съвсем скоро.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 юни 2024

Фотография: Profimedia

Нели и Ашанти са тайно женени! И то от цели шест месеца. Двойката се е оженила на 27 декември 2023 г., а новината излиза наяве чак сега.

Малко преди това двойката сподели, че са е сгодила и е в очакване на първото си дете. Тя обаче замълчаха за сватбата.

Самата Ашанти сподели, че въобще не е очаквала предложението за брак. "Това бе красив, интимен момент у дома", сподели певицата. Тя се пошегува, че облеклото й е доказателството, че изобщо не го е очаквала. "Бях с една от тениските му и с боксерките му", каза тя.

Макар и още да не е родила, Ашанти тази година отпразнува първия си Ден на майката. Тя сподели редица кадри в Instagram, на които позира с Нели и със семейството си. "Този ​​ден на майката беше толкова специален. Семействата ни са заедно, когато ни предстои толкова невероятно пътешествие. Невероятно е", сподели певицата.

Нели и Ашанти започва да се среща в началото на 2000-те години, когато музиката ги събира. Tе изглеждат перфектната двойка и всички са изненадани, когато се разделят през 2013 г. За щастие на всички, любовта ръжда не хваща и двамата подновяват връзката си десет години по-късно. А вече са женени и им предстои най-вълнуващото приключение - да станат родители. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA