Никол Шерцингер със секси фотосесия от вкъщи

Измежду TikTok и тренировките с приятеля си Том Еванс, Никол Шерцингер намери време да спре дъха ни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2020

След като прочетеш повечето книги вкъщи, сготвиш всички интересни рецепти и изглеждаш безобразно сладките видеа на животни в социалните мрежи, какво ти остава да правиш, докато не напускаш пределите на дома си? Гореща фотосесия в златна сатенена рокля, ако трябва да последваме примера на Никол Шерцингер...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Сексапилната изпълнителка сподели няколко специална кадъра от фотосесия, направена в забележителен апартамент с гледка към улиците на някой от световните мегаполиси. За кадрите, които можете да разгледате и в нашата галерия, Шерцингер позира със златна рокля от сатен с V-образно деколте, разкроен подгъв и колан на талията.

Никол изглежда сияйна както винаги, а няма да се изненадаме, ако кадърът е направен от приятеля ѝ Том Еванс, с когото тя е под социална изолация в момента. След като пандемията направи осъществяването на фотосесиите с гримьори, стилисти и фотографи, невъзможно, дъщерята на Дрю Баримор все пак засне майка си за корицата на The Sunday Times Style.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

41-годишната Шерцингер споделя, че се опитва да запази тялото и ума си в перфектно състояние по време на пандемията, а след като плановете за световното турне на The Pussycat Dolls бяха осуетени от COVID-19, единствените музикални изяви на Шерцингер остават на територията на TikTok. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA